Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση Εκδήλωσης για την Κύπρο- Ένωση Συγγραφέων Πιερίας

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας και ο Σύλλογος Κυπρίων Πιερίας σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση μνήμης για τα 43 χρόνια από την τουρκική εισβολή, υπό τον τίτλο ‘Κύπρος 1974 - Κανένας δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται’, την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:30, στο
Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, ‘Εκάβη’.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Πιερίας κ. Ανδρέας Μιχαήλ.
Την εκδήλωση θα τιμήσει και θα εισηγηθεί ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Αντώνιος Μανδρίτης και η κ. Ελλάδα Τουμάζου-Παπάζογλου, φιλόλογος, μέλος του Συλλόγου Κυπρίων Πιερίας.
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, το οποίο θα διανθίσουν με απαγγελίες οι ποιητές: Ανδρέας Καρακόκκινος, Ελένη Ζαραμητροπούλου, Θάνος Κόσυβας, Ανδρέας Μιχαήλ, Μίνα Παπανικολάου (εκ μέρους της, η Ευγενία Κορτσάρη), και ανάγνωση αποσπάσματος μυθιστορήματός της η Φάνυ Κουντουριανού.
Την εκδήλωση θα στολίσει μουσικά ο μαέστρος κ. Ευθύμης Μαυρίδης με την πανελλήνιας φήμης ορχήστρα, De Profundis της Εστίας Πιερίδων Μουσών.
Συντονίζει ο Γεώργιος Τσερτεκίδης. Είσοδος Ελεύθερη