Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018

Σε θέλω τόσο πολύ! Αβάσταχτα πολύ! Υποφέρω μακριά σου.

Της Χρύσας Κατσιτοπούλου.
Αγάπη μου; Μωρό μου; Σου είπα σήμερα πόσο σε αγαπάω;
Πόσο σε λατρεύω;
Αγάπη μου, κατοικείς μέσα στο σώμα μου. Κυοφορώ
ολόκληρη την ύπαρξή σου. Η καρδιά μου, πηγή που δε στερεύει.
Ποτίζει, δροσίζει την δίψα σου για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να ελπίζεις.
Είμαστε ένα! Σιαμαίες ψυχές! Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε όταν είμαστε χώρια.
Κόβεται η ανάσα μας… Το οξυγόνο της ψυχής μας!
Σε θέλω τόσο πολύ! Αβάσταχτα πολύ! Υποφέρω μακριά σου. Η φωνή σου με γεμίζει γαλήνη. Το βλέμμα σου μου προκαλεί ανελέητες, βασανιστικές ηδονές! Σπαρταράω πάνω στα τσαλακωμένα, ιδρωμένα σεντόνια της καύλας μας.
Γίνομαι ηθελημένα η σκλάβα σου. Η υπηρέτρια των θέλω σου και των προσδοκιών σου. Απαρνιέμαι την ελεύθερη βούληση μου και σε κάνω ερωτικό αφέντη μου και καθοδηγητή μου.
Είμαι το πιόνι σου.Η πουτάνα σου. Έχεις κυριεύσει, κατακτήσει το μυαλό μου. Είμαι τροφή για τις αχόρταγες ορέξεις σου. Το σπέρμα σου λίπασμα…για να έχω δικαίωμα για μια νέα ζωή. Μου ανθίζει τη στείρα κοιλάδα των νεκρών επιθυμιών μου. Ξαναζώ! Γεννιέμαι ξανά από την αρχή… Χωρίς πρέπει και κανόνες. Σπάω τις αλυσίδες που με κρατάνε σε καμένη γη και αρχίζω σιγά σιγά να πετάω.
Ανακαλύπτω τα χαμένα μου φτερά. Μεταμορφώνομαι και γίνομαι φύλακας άγγελός σου. Σε κάνω ουρανό μου και προορισμό μου. Φωτίζειςόλες τις ανέφικτες ελπίδες μου και τις κάνεις αστέρια που λάμπουν. Πόσο πολύ σε αγαπάω!Σε ευχαριστώ που υπάρχεις. Γυρνάω την πλάτη στο παρελθόν μου, Αδιαφορώ για το μέλλον μου. Αδιαφορώ για το για πάντα…
ΖΩ το πολύτιμο ΤΩΡΑ ΜΑΣ! Είσαι ο ήλιος, αγάπη μου και δε φοβάμαι αν θα καώ!Δε φοβάμαι τίποτα πλέον, μωρό μου, γιατί έχω τα φτερά που μου χάρισες! Αντικρίζω τον ανοιχτό ορίζοντα. Κοιτάζω το απέραντο μπλε της θάλασσας. ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ. ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ… Επιτέλους έρχομαι, αγάπη μου… Έρχομαι να σε βρω!