Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Survivor: Ο Ντάνος ο μεγάλος νικητής

Έπειτα από έναν λαμπερό τελικό, το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και επέλεξε ποιος από τους Μάριο Ιωαννίδης και Γιώργο Αγγελόπουλο θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor που κερδίζει 100.000 ευρώ. Έτσι,
μετά από την Live ψηφοφορία οι τηλεθεατές επέλεξαν ως νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης είχε ολοκληρωθεί εδώ και ημέρες στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όπου οι δύο φιναλίστ είχαν εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά, καθώς κέρδισαν έκαστος από μία ατομική ασυλία.Το παιχνίδι λοιπόν πέρασε από το βράδυ της Δευτέρας αποκλειστικά στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού, καθώς η συνέχεια ως την ανάδειξη του νικητή θα προέκυπτε από την ψηφοφορία των τηλεθεατών και μόνο. Έτσι από τους Αναγνωστόπουλο, Βασάλο, Ιωαννίδη και Αγγελόπουλο που παρέμεναν στο παιχνίδι, αποχώρησε αρχικά ο "μισθοφόρος" για να φτάσουμε στον ημιτελικό της Τρίτης. Εκεί, το παιχνίδι παίχτηκε μεταξύ Κωνσταντίνου, Μάριου και Γιώργου με το κοινό να στέλνει στον τελικό τα φαβορί.
 
Ωστόσο, μιας και το τηλεοπτικό πρόγραμμα αποκαλείται παιχνίδι και δη, παιχνίδι επιβίωσης, πραγματικός νικητής θα έπρεπε να είναι εκείνος που έφερε τις περισσότερες νίκες και είχε αντίστοιχα τις λιγότερες ήττες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων του Survivor. Μια ματιά στα στατιστικά του παιχνιδιού πάντως, απέδειξε πως το ένστικτο του κοινού δεν διέφερε πολύ από την αθλητικότητα και τις νίκες των φιναλίστ.
 
Αποτέλεσμα όμως είχε δώσει πολύ πριν την επίσημη ανακοίνωση και το News 24/7 με μια μαζική διαδικτυακή ψηφοφορία σχεδόν 30.000 ψήφων που έδινε μια ατμόσφαιρα για το που κλίνει η προτίμηση των φανατικών του Survivor.
http://news247.gr/